TCL Parelmoer Plaid Telefoon Hoesje

25,99

Het TCL Parelmoer Plaid Telefoon Hoesje is een prachtige aanvulling op de TCL-telefoonserie, die bekend staat om zijn verfijnde ontwerp en geavanceerde technologie. Dit hoesje is speciaal ontworpen om perfect te passen bij de elegantie en stijl van de TCL Parelmoer Plaid Telefoonserie.

De TCL Parelmoer Plaid-telefoonserie is een eerbetoon aan verfijning en klasse. Met zijn gladde afwerking en opvallende plaid-patroon straalt deze serie een tijdloze elegantie uit. Elk toestel in deze serie is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, waardoor gebruikers kunnen genieten van een naadloze en krachtige mobiele ervaring.

Het TCL Parelmoer Plaid Telefoon Hoesje is niet alleen een accessoire, maar een statement van stijl en luxe. Het hoesje is gemaakt van duurzaam materiaal dat uw telefoon beschermt tegen krassen, stoten en stof, terwijl het tegelijkertijd een vleugje glamour toevoegt aan uw toestel. De parelmoerachtige afwerking geeft het hoesje een unieke glans die perfect past bij de elegante uitstraling van de TCL Parelmoer Plaid-telefoonserie.

Met dit hoesje kunt u uw TCL-telefoon personaliseren en beschermen zonder afbreuk te doen aan het slanke ontwerp en de functionaliteit van het toestel. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat alle knoppen, poorten en camera’s gemakkelijk toegankelijk blijven, terwijl het hoesje een comfortabele grip biedt voor dagelijks gebruik.

Kortom, het TCL Parelmoer Plaid Telefoon Hoesje is de ideale metgezel voor de TCL Parelmoer Plaid-telefoonserie, waardoor u uw toestel kunt beschermen en tegelijkertijd een vleugje elegantie kunt toevoegen aan uw dagelijkse look. Met dit hoesje kunt u uw stijl laten zien en uw telefoon beschermen met een vleugje luxe.

Gewicht 1 kg
Kleur

Bruin, Paars, Rood, Wit, Zwart

Toepasselijk Model

TCL 20 5G, TCL 20 A 5G, TCL 20 AX 5G, TCL 20 PRO 5G, TCL 20 R 5G, TCL 20 SE, TCL 20 XE, TCL 20L, TCL 20L Plus, TCL 20S, TCL 30 5G, TCL 30 LE, TCL 30 Plus, TCL 30 SE, TCL 30 V 5G, TCL 30 XE 5G, TCL 30 XL, TCL 30 Z, TCL 305, TCL 30E, TCL 40 SE, TCL 40 X 5G, TCL 40 XE 5G, TCL 40 XL, TCL Stylus 5G

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TCL Parelmoer Plaid Telefoon Hoesje” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen