Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors

25,99

De Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors zijn de perfecte accessoires voor elke Lenovo-tabletgebruiker die zijn of haar scherm wil beschermen tegen krassen, stoten en andere beschadigingen. Deze screenprotectors zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op het volledige scherm van uw tablet, waardoor uw scherm volledig beschermd blijft zonder afbreuk te doen aan de helderheid of de responsiviteit van het touchscreen.

De Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardig gehard glas, waardoor ze duurzaam en krasbestendig zijn. Het glas is ook behandeld met een speciale coating om vingerafdrukken en vlekken te verminderen, zodat uw scherm er altijd schoon en helder uitziet. Bovendien zijn deze screenprotectors gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zonder dat er resten achterblijven op uw scherm.

De Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors zijn compatibel met een breed scala aan Lenovo-tablets, waaronder de Lenovo Tab M10, Lenovo Tab P11, Lenovo Yoga Smart Tab en Lenovo Tab M8. Of u nu een tablet gebruikt voor werk, school of entertainment, deze screenprotectors bieden de bescherming die u nodig heeft om uw scherm veilig te houden.

Met de Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors kunt u genieten van een helder en responsief touchscreen zonder u zorgen te hoeven maken over krassen of andere beschadigingen. Deze screenprotectors zijn een essentiële accessoire voor elke Lenovo-tabletgebruiker die zijn of haar scherm wil beschermen en de levensduur van zijn of haar tablet wil verlengen. Bestel vandaag nog uw Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors en geniet van een langere levensduur van uw tablet!

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultraheldere getemperde film

Toepasselijk Model

Lenovo Chromebook Duet 3, Lenovo Chromebook Duet 5, Lenovo Tab M10 Plus, Lenovo Tab M8 Gen 4, Lenovo Tab M9, Lenovo Tab P11 Gen 1, Lenovo Tab P11 Gen 2, Lenovo Tab P11 Plus Gen 1, Lenovo Tab P11 Pro Gen 1, Lenovo Tab P11 Pro Gen 2, Lenovo Tab P12 Tablet, Lenovo Yoga Tab 11

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lenovo Tablet Volledig Scherm Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen