ZTE Anti-val Screenprotectors

25,99

ZTE Anti-val Screenprotectors bieden ongeëvenaarde bescherming voor jouw waardevolle mobiele telefoon. Speciaal ontworpen voor de ZTE-telefoonserie, deze screenprotectors zijn de perfecte aanvulling op je apparaat. Of je nu een ZTE Axon, Blade, of een ander model hebt, deze screenprotectors zijn ontworpen om een ​​optimale bescherming te bieden tegen krassen, stoten en vallen.

Met een kristalheldere kijkervaring behoudt de ZTE Anti-val Screenprotector de oorspronkelijke helderheid van het scherm, waardoor je kunt genieten van levendige kleuren en scherpe details zonder enige vervorming. De ultradunne constructie zorgt ervoor dat de aanraakgevoeligheid van het scherm behouden blijft, zodat je moeiteloos kunt navigeren en communiceren met je ZTE-telefoon.

De duurzame materialen van de ZTE Anti-val Screenprotectors zorgen voor een langdurige bescherming, waardoor je scherm er als nieuw blijft uitzien, zelfs na langdurig gebruik. De eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je de screenprotector snel en gemakkelijk kunt aanbrengen, zonder luchtbellen of onvolkomenheden.

Of je nu een ZTE-fan bent die op zoek is naar extra bescherming voor je apparaat of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige accessoires, de ZTE Anti-val Screenprotectors zijn de ideale keuze. Bescherm je investering en behoud de esthetiek van je ZTE-telefoon met deze hoogwaardige screenprotectors.

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultraheldere hydrogelfilm

Toepasselijk Model

ZTE Axon 20 5g, ZTE Axon 30, ZTE Axon 30 Ultra, ZTE Axon 40 Pro, ZTE Axon 40 Ultra, ZTE nubia Z50

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZTE Anti-val Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen