HTC Anti-scheuren Screenprotectors

25,99

Bescherm het scherm van je HTC smartphone met de Anti-scheuren Screenprotectors van HTC. Deze screenprotectors zijn speciaal ontworpen om het scherm van je telefoon te beschermen tegen krassen, stoten en scheuren. De screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een uitstekende bescherming voor je telefoon.

De Anti-scheuren Screenprotectors zijn verkrijgbaar voor verschillende HTC telefoonseries, waaronder de HTC U12+, HTC U11, HTC 10 en HTC One M9. Elke serie heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voordelen.

De HTC U12+ is een high-end smartphone met een groot 6-inch scherm en een resolutie van 1440 x 2880 pixels. De Anti-scheuren Screenprotectors voor de HTC U12+ zijn gemaakt van gehard glas en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. De screenprotectors zijn bovendien zeer dun en hebben geen invloed op de touch-gevoeligheid van het scherm.

De HTC U11 is een krachtige smartphone met een 5,5-inch scherm en een resolutie van 1440 x 2560 pixels. De Anti-scheuren Screenprotectors voor de HTC U11 zijn gemaakt van hoogwaardig PET-materiaal en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en scheuren. De screenprotectors zijn bovendien zeer eenvoudig aan te brengen en laten geen residu achter bij het verwijderen.

De HTC 10 is een stijlvolle smartphone met een 5,2-inch scherm en een resolutie van 1440 x 2560 pixels. De Anti-scheuren Screenprotectors voor de HTC 10 zijn gemaakt van gehard glas en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten. De screenprotectors zijn bovendien zeer helder en laten de kleuren van het scherm goed tot hun recht komen.

De HTC One M9 is een klassieke smartphone met een 5-inch scherm en een resolutie van 1080 x 1920 pixels. De Anti-scheuren Screenprotectors voor de HTC One M9 zijn gemaakt van hoogwaardig PET-materiaal en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen en scheuren. De screenprotectors zijn bovendien zeer betaalbaar en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kortom, als je op zoek bent naar een goede bescherming voor het scherm van je HTC smartphone, dan zijn de Anti-scheuren Screenprotectors van HTC een uitstekende keuze. Of je nu een high-end HTC U12+ of een klassieke HTC One M9 hebt, er is altijd een screenprotector beschikbaar die perfect bij jouw telefoon past.

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultraheldere getemperde film

Toepasselijk Model

HTC Desire 12 plus, HTC Desire 20 Pro, HTC Desire 21 Pro, HTC Desire 22 Pro, HTC U12 Life, HTC U12 plus, HTC U19e, HTC U20 5G, HTC U23 Pro

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HTC Anti-scheuren Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen