ASUS Anti-scheuren Screenprotectors

25,99

ASUS Anti-scheuren Screenprotectors zijn de perfecte oplossing voor het beschermen van het scherm van je mobiele telefoon tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Deze screenprotectors zijn speciaal ontworpen voor verschillende mobiele telefoonseries van ASUS en bieden een uitstekende bescherming zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van je telefoon.

De ASUS Anti-scheuren Screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen en barsten. Deze screenprotectors zijn ontworpen om een perfecte pasvorm te hebben op het scherm van je mobiele telefoon, waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn en een naadloze bescherming bieden. De screenprotectors hebben ook een anti-vingerafdruk coating, waardoor het scherm van je telefoon er altijd schoon en helder uitziet.

De ASUS Anti-scheuren Screenprotectors zijn beschikbaar voor verschillende mobiele telefoonseries van ASUS, waaronder de Zenfone-serie, de ROG Phone-serie en de Zenfone Max-serie. Voor de Zenfone-serie bieden de screenprotectors een perfecte pasvorm voor de Zenfone 8, Zenfone 7, Zenfone 6 en Zenfone 5. Voor de ROG Phone-serie zijn de screenprotectors geschikt voor de ROG Phone 5, ROG Phone 3 en ROG Phone 2. Voor de Zenfone Max-serie zijn de screenprotectors geschikt voor de Zenfone Max Pro M2, Zenfone Max M2 en Zenfone Max Plus M1.

De ASUS Anti-scheuren Screenprotectors zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen die perfect passen bij de stijl van je telefoon. Of je nu op zoek bent naar een transparante screenprotector die het scherm van je telefoon onzichtbaar beschermt, of een screenprotector met een leuk ontwerp om je telefoon een persoonlijke touch te geven, de ASUS Anti-scheuren Screenprotectors hebben voor ieder wat wils.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle manier om het scherm van je mobiele telefoon te beschermen, dan zijn de ASUS Anti-scheuren Screenprotectors de perfecte oplossing. Met hun hoogwaardige materialen, perfecte pasvorm en stijlvolle ontwerpen, bieden deze screenprotectors een uitstekende bescherming voor je telefoon zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit of stijl.

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultra Heldere getemperde film

Toepasselijk Model

ASUS ROG Phone 5s, ASUS ROG Phone 6, ASUS ROG Phone 6 Pro, ASUS ROG Phone 7, ASUS Zenfone 10, ASUS Zenfone 8, ASUS Zenfone 9

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ASUS Anti-scheuren Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen