APPLE Airtag Cortex Beschermende Hoes

25,99

De APPLE Airtag Cortex Beschermende Hoes is een geweldige accessoire voor degenen die hun waardevolle spullen graag in de gaten houden. Met deze hoes kunt u uw Airtag bevestigen aan uw sleutels, tas, portemonnee of andere belangrijke items, zodat u ze nooit meer kwijtraakt.

De hoes is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een zachte, gevoerde binnenkant om uw Airtag te beschermen tegen krassen en stoten. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de hoes niet te veel ruimte inneemt en gemakkelijk in uw zak of tas past.

De APPLE Airtag Cortex Beschermende Hoes is compatibel met de nieuwste serie iPhones, waaronder de iPhone 12, 12 Pro, 12 mini en 12 Pro Max. Deze telefoons hebben allemaal geavanceerde functies en specificaties die ervoor zorgen dat u altijd verbonden blijft en alles kunt doen wat u nodig heeft.

De iPhone 12-serie heeft een prachtig Super Retina XDR-display, dat heldere en levendige beelden produceert met een resolutie van 2532 x 1170 pixels. De telefoons hebben ook een A14 Bionic-chip, die zorgt voor snelle en soepele prestaties, zelfs bij veeleisende taken.

Met de iPhone 12-serie kunt u ook genieten van 5G-connectiviteit, waardoor u supersnel internet heeft en probleemloos kunt streamen, downloaden en uploaden. De telefoons hebben ook een geavanceerd camerasysteem met meerdere lenzen, waardoor u prachtige foto’s en video’s kunt maken, zelfs bij weinig licht.

Kortom, als u op zoek bent naar een geweldige manier om uw waardevolle spullen in de gaten te houden en altijd verbonden te blijven, dan is de APPLE Airtag Cortex Beschermende Hoes een uitstekende keuze. En als u een van de nieuwste iPhones heeft, zoals de iPhone 12, 12 Pro, 12 mini of 12 Pro Max, dan kunt u genieten van geavanceerde functies en specificaties die ervoor zorgen dat u altijd de beste ervaring heeft.

Gewicht 1 kg
Kleur

Blauw, Bruin, Dubbel gat-blauw, Dubbel gat-bruin, Dubbel gat-geel, Dubbel Gat-Groen, Dubbel gat-rood, Dubbel gat-zwart, Geel, Groente, Rood, Zwart

Toepasselijk Model

Airtag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “APPLE Airtag Cortex Beschermende Hoes” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen