Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotectors

25,99

De Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotectors zijn essentiële accessoires voor iedereen die zijn kostbare tablet optimaal wil beschermen. Deze screenprotectors zijn speciaal ontworpen om het scherm van je Huawei MediaPad te beschermen tegen krassen, vingerafdrukken en dagelijkse slijtage, terwijl ze tegelijkertijd voldoen aan allerlei veiligheidsnormen en voorschriften.

Deze screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitzonderlijke duurzaamheid en krasbestendigheid. Ze zijn ontworpen om schokken en stoten te absorberen en zo het scherm van je Huawei MediaPad te beschermen tegen barsten en andere schade. Met de explosieveilige functie bieden deze screenprotectors een extra laag bescherming, waardoor mocht er onverhoopt toch een ontploffing plaatsvinden, het scherm niet in duizenden stukjes uiteen zal spatten.

Het installeren van de Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotector is eenvoudig en snel. Met de bijgeleverde instructies en accessoires kun je de screenprotector nauwkeurig en zonder luchtbellen op je tablet aanbrengen. Bovendien zijn de screenprotectors perfect op maat gemaakt en passen ze precies op het scherm van je Huawei MediaPad, met uitsparingen voor camera’s en andere knoppen, waardoor de functionaliteit niet wordt belemmerd.

Door het gebruik van de Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotectors blijft het scherm van je tablet helder en vlekvrij, terwijl de gevoeligheid van het touchscreen behouden blijft. Je kunt zonder zorgen genieten van een kristalhelder scherm en een soepele bediening, terwijl je tablet beschermd blijft tegen onverwachte ongevallen.

Investeer in de bescherming van je waardevolle Huawei MediaPad met de explosieveilige screenprotectors. Met hun duurzaamheid, krasbestendigheid en veiligheidsopties zorgen ze ervoor dat je tablet er als nieuw uit blijft zien, zelfs na intensief gebruik. Geniet van een onberispelijk scherm en gemoedsrust met de Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotectors.

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultraheldere geharde film

Toepasselijk Model

Huawei MatePad 11 inch, Huawei MatePad 11 inch 2023, Huawei MatePad 11.5 inch, Huawei MatePad Air 11.5 inch, Huawei MatePad Paper 10.3 inch, Huawei MatePad Pro 10.8 inch, Huawei MatePad Pro 11 inch, Huawei MatePad Pro 12.6 inch, Huawei MatePad SE 10.4 inch, Huawei MatePad SE 10.4 inch Kids Edition, Huawei MediaPad M5 10.8 inch, Huawei MediaPad M5 Lite 10.1 inch, Huawei MediaPad M5 Pro 10.8 inch, Huawei MediaPad T3 10 inch, Huawei MediaPad T5 10.1 inch

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Huawei MediaPad Explosieveilig Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen