Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors

25,99

Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors zijn de perfecte aanvulling op uw Samsung smartwatch. Deze screenprotectors zijn speciaal ontworpen om uw Samsung horloge te beschermen tegen krassen, stoten en andere vormen van schade. De screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om perfect te passen op uw Samsung horloge.

De Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors zijn verkrijgbaar voor verschillende Samsung smartwatch series, waaronder de Galaxy Watch, de Galaxy Watch Active en de Galaxy Watch Active 2. Deze screenprotectors zijn ontworpen om perfect te passen op uw Samsung horloge en bieden een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere vormen van schade.

De Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Deze screenprotectors zijn zeer eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende bescherming voor uw Samsung horloge. De screenprotectors zijn ook zeer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat uw horloge er altijd als nieuw uit blijft zien.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige screenprotector voor uw Samsung horloge, dan zijn de Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors de perfecte keuze. Deze screenprotectors bieden een uitstekende bescherming tegen krassen, stoten en andere vormen van schade, terwijl ze ook zeer eenvoudig te installeren en te onderhouden zijn. Of u nu een Galaxy Watch, Galaxy Watch Active of Galaxy Watch Active 2 heeft, de Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors zijn de perfecte keuze voor uw Samsung horloge.

Gewicht 1 kg
Kleur

Ultraheldere geharde film

Toepasselijk Model

Galaxy Astro Watch 47MM, Galaxy Watch (42mm/46mm), Galaxy Watch 3 (41mm/45mm), Galaxy Watch 4 (40mm/44mm), Galaxy Watch 4 Classic (42mm/46mm), Galaxy Watch 5 (40mm/44mm), Galaxy Watch 5 Pro (45MM), Galaxy Watch 6 (40mm/44mm), Galaxy Watch 6 Classic (43MM/47MM), Galaxy Watch Active (40mm), Galaxy Watch Active 2 (40mm), Samsung Gear S3 Classic, Samsung Gear S3 Frontier, Samsung Gear Sport

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Samsung Anti-scheuren Watch Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen