Google Anti-val Screenprotectors

25,99

Google Anti-val Screenprotectors zijn ontworpen om uw mobiele telefoon te beschermen tegen onverwachte valpartijen en stoten. Deze screenprotectors zijn speciaal ontworpen voor verschillende mobiele telefoonseries van Google, waaronder de Pixel-serie en de Nexus-serie.

De Pixel-serie van Google is een van de meest populaire mobiele telefoonseries op de markt. De serie staat bekend om zijn geavanceerde functies en uitstekende camera’s. De Google Anti-val Screenprotectors zijn ontworpen om perfect te passen op de Pixel-serie en bieden volledige bescherming voor het scherm van uw telefoon. De screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Met de Google Anti-val Screenprotectors kunt u genieten van de beste beeldkwaliteit en bescherming voor uw Pixel-telefoon.

De Nexus-serie van Google is ook een populaire keuze onder mobiele telefoon gebruikers. De serie staat bekend om zijn snelle prestaties en gebruiksvriendelijke interface. De Google Anti-val Screenprotectors zijn ontworpen om perfect te passen op de Nexus-serie en bieden volledige bescherming voor het scherm van uw telefoon. De screenprotectors zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen krassen, barsten en andere beschadigingen. Met de Google Anti-val Screenprotectors kunt u genieten van de beste beeldkwaliteit en bescherming voor uw Nexus-telefoon.

Kortom, als u op zoek bent naar een screenprotector die uw mobiele telefoon beschermt tegen onverwachte valpartijen en stoten, dan zijn de Google Anti-val Screenprotectors de perfecte keuze voor u. Deze screenprotectors zijn ontworpen om perfect te passen op verschillende mobiele telefoonseries van Google en bieden volledige bescherming voor het scherm van uw telefoon. Met de Google Anti-val Screenprotectors kunt u genieten van de beste beeldkwaliteit en bescherming voor uw mobiele telefoon.

Gewicht 1 kg
Kleur

geharde film met gebogen rand

Toepasselijk Model

Pixel 3a, Pixel 3a XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Google Anti-val Screenprotectors” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen